Aplicatia Youtube cu o noua interfata este disponibila in Google Play

    Daca folosesti o tableta care ruleaza Android si utilizezi aplicatia Youtube, ar fi bine sa stii ca Google a lansat o noua versiune updatata in Google Play, care este optimizata in special pentru utilizarea de pe tablete.

    Noua versiune are un design special conceput pentru a fi utilizata pe ecrane mai mari, precum al tabletelor, avand o interfata compusa din doua meniuri de interactiune independente.

   Aplicatia este conceputa folosind conceptul “Android fragments“, care are la baza ideea dezvoltarii unor aplicatii, a caror interfata este formata din doua panouri, unul mai mic in stanga care permite lucruri precum navigarea si selectia in meniu si unul mai mare in dreapta care reda continutului selectat. Acest nou concept, duce la dezvoltarea unor aplicatii care utilizeza la maxim potentialul display-urilor implementate in dispozitivele mobile.

    Noua versiune a Youtube poate fi descarcata direct in dispozitivul utilizat din Google Play sau prin intermediul calculatorului de la adresa Youtube

Sursa

Social Share Toolbar