CNET desemneaza Samsung Galaxy SIII device-ul anului

    Anual editorii CNET desemneaza cele mai bune dispozitive lansate in anul in curs, clasamentul fiind alcatuit tinandu-se cont de design, specificatii, disponibilitate si raportul calitate/pret, alegerea facandu-se din sute de produse lansate in anul 2012.

    Anul acesta locul intai a fost atribuit smartphone-ului Samsung Galaxy S III, detronand astfel suprematia modelelor Iphone, care au ocupat primul loc pentru mai multi ani la rand. Ocupantul locului intai care ruleaza  Android 4.0 Ice Cream Sandwich, este disponibil aproape in orice retea mobila, din orice colt al lumii, are un display HD impresionant, dispune de o camera de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE sau HSPA+ si are un pret accesibil, acestea fiind principalele motive pentru care Samsung Galaxy S III  a fost desemnat cel mai bun dispozitiv lansat in anul 2012. Astfel, acesta devine si cel mai bun smartphone care ruleaza Android lansat in anul in curs.

    Restul clasamentului a celor mai bune device-uri lansate in anul 2012, este completat de Iphone 5, pe locul al doilea, urmat de Google Nexus 7, Ipad Mini si Motorola Droid Razr Maxx, pe ultimul loc.

    Fiecare din aceste  dispozitive, incluse in clasament, sunt cele mai bune cinci device-uri lansate pe piata, in anul 2012, toate avand un design si specificatii de top, fiind achizitionate si utilizate de milioane de persoane de pe intreg globul.

 

Sursa

 

 

Social Share Toolbar