Romanii sunt campioni la Angry Birds

NEWS - CAMPIONI ANFRU BIRDS

    Echipa Romaniei a castigat primul turneu de Angry Birds jucat pe Smart TV-urile Samsung, echipa noastra fiind compusa din Robert Kallos, Nicola Tudor si Ionut Dascalescu.

    Cei trei au fost selectati in cadrul competitiei „Samsung SMART TV te invita la distractie cu Angry Birds”, care a a avut loc in mai multe orase din Romania: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Echipa Romaniei a fost aleasa in cadrul finalei nationale, care a avut loc pe 1 decembrie la Bucuresti.

   Competitia a avut loc in Londra, unde 19 tari din Europa s-au infruntat pentru castigarea titlului. Echipele s-au luptat si cu o serie de celebritati din Anglia care au intretinut atmosfera pe parcursul concursului: Lewis Smith, Jessica Wright, Sam Faiers si Alexis Jordan.

   Participantii din tara noastra au reusit sa invinga cei 250 de concurenti, in felul acesta castigand premiul de 1000 de euro fiecare. Harri Koponen, CEO al Rovio s-a declarat impresionat de felul in care functioneaza jocul pe platforma motion control a Smart TV-urilor Samsung si de modul in care fanii au raspuns provocarii.

  Angry Birds, dezvoltat de Rovio Entertainment, este primul joc pentru Samsung SMART TV care functionează cu tehnologia Motion Control, fiind integral prin gesturile mainii, de la navigarea prin meniu, la tintire si activarea prastiei, contribuind la o experienta de joc mai captivanta decat oricand.

   Pentru cei care nu stiu deja, Angry Birds poate fi downloadat gratuit pe orice Samsung Smart TV  compatibil cu tehnologia Motion Control.

 

Sursa

Social Share Toolbar