Amazon va lansa un smartphone si va fi fabricat de Foxconn

NEWS AMAZON

    Amazon a intrat pe piata dispozitivelor hardware in 2007 cu primul model Kindle. De atunci compania a lansat mai multe modele de tablete si au existat zvonuri de ceva timp ca Amazon va lansa si un smartphone propriu. Cele mai noi informatii sugereaza ca Foxconn va fabrica smartphone-ul si Amazon a dat deja comanda pentru cinci milioane de unitati producatorului chinez.

    Conform publicatiei Taiwan Economic News, Foxconn va avea exclusivitatea producerii noului smartphone Amazon, care s-ar putea sa fie disponibil la un pret cuprins intre 100 si 200 de dolari. De asemenea exista zvonuri ca Amazon a comandat in jur de cinci milioane de unitati, care reprezinta o cifra mica, gandindu-ne ca Apple a vandut 5 milioane de Iphone 5 in primele trei zile de la lansare, doar in SUA. Smartphone-ul probabil va rula o versiune personalizata de Amazon a sistemului de operare Android, la fel ca in cazul tabletelor pe care le comercializeaza, tinand cont ca compania detine si un magazin de aplicatii Android.

    Smartphone-ul Amazon ar urma sa fie lansat in al doilea sau al treilea trimestru al anului 2013 si probabil acesta va fi disponibil  in tarile unde serviciile companiei sunt deja existente.

 

Sursa

Social Share Toolbar