BlackBerry se relanseaza pe 30 ianuarie 2013

    Research In Motion (RIM), compania canadiana care produce celebrele telefoane BlackBerry, a anuntat oficial evenimentul BlackBerry 10, care va avea loc in orasul New York pe data 30 ianuarie 2013, ocazie cu care compania va prezenta un nou sistem de operare si o gama noua de smartphone-uri.
NEWS C- BlackBerry_10
Compania a trimis astazi invitatii catre mai multi reprezenatnti din media, invitandu-i la lansarea internationala a noului sistem de operare BlackBerry 10: “You can see it first”, insa fara a oferi alte detalii legate de eveniment, care va avea sloganul  “Re-designed. Re-engineered. Re-invented”.
Cu aceasta ocazie, pe langa lansarea sistemului de operare BlackBerry 10, se asteapta ca compania sa lanseze pe piata un smartphone complet touch-screen si nou model de telefon din gama Bold.
Lansarea sistemului de operare BlackBerry 10 a fost amanata de mai multe ori pana acum, fapt ce adus la inrautatirea situatie companiei, care a pierdut mult din cota de piata detinuta  in favoarea dispozitivelor care ruleaza Android si IOS. Iar conform analistilor, BlackBerry 10 ar putea fi ultima incercare de salvare de la faliment si recastigarea prestigiului detinut in trecut.
Pe 30 ianuarie 2013 se asteapta o relansare a companiei RIM, prin intermediul sitemului de operare BlackBerry 10, care prezinta imbunatatiri majore ale aplicatiilor si serviciilor oferite, dar si a noilor dispozitive.

 

Sursa

Social Share Toolbar