Samsung Galaxy S III primeste o baterie extinsa

Samsung-Galaxy-S-III     Varful de gama al producatorului coreean, Samsung Galaxy S III  va primii un update prin lansarea pe piata a unei baterii extinse de 3000 mAh, care va fi cu 900 mAh mare decat  acumulator initial care avea 2100 mAh. Noua baterie vine sub forma unui chit de upgrade care contine acumulatorul, capacul din plastic si un modul NFC integrat.

    Noul acumulator va asigura cel putin o durata de utilizare a smartphone-ului cu 40%  mai mare, datorita celor 900 mAh pe care ii are in plus fata de modelul original. Odata cu marirea capacitatii acumulatorului, va creste si dimensiunile  telefonului, astfel ca cei care isi doresc o autonomie extinsa vor trebui sa faca un compromis in privinta dimensiunilor acestuia, insa diferenta nu pare sa fie una notabila. 

Grosime-Samsung-Galaxy-S-III-cu-bateria-extinsa

    Noua baterie va fi disponibila pentru achizitionare initial doar in Marea Britanie, la un pret de 50 de euro,iar capacele din pachet vor fi comercializate in doua variante de culori: Pebble Blue si Marble White. Urmeaza sa vedem cand si mai ales la ce pret va ajunge noul acumulator la noi pe piata.

Sursa / Via
 

Social Share Toolbar