Google va lansa “X Phone”, un super smartphone

NEWS

 

    Compania Google intentioneaza sa lanseze anul urmator un nou smartphone, care va fi fabricat de catre Motorola, si care ar trebuii sa concureze cu terminalele de top oferite de catre Apple si Samsung. Noul dispozitiv, al carui nume de cod este “X Phone”,  va fi un super smartphone, ce va oferii un hardware puternic  si va rula probabil urmatoare versiune de Android care va fi lansata in 2013.

    Conform publicatiei The Wall Streed Journal inginerii Motorola lucreaza deja la noul dispozitiv, ce va fi lansat anul urmator. Acest moment este o premiera pentru Google, fiind pentru prima oara cand va fabrica un telefon impreuna cu Motorola, companie pe care a achizitionato-o pentru suma de 12,5 miliarde de dolari.

    Motorola va continua sa produca terminale mobile pentru principalul sau partener, compania americana de telefonie mobila Verizon, insa o parte din resursele companiei vor fi alocate pentru noul proiect “X Phone”,  pe care il dezvolta impreuna cu Google, parteneriat care va duce in viitor si la lansarea unei tablete, conform informatiilor oferite de celebra publicatie.

    Google nu a oferit inca nicio informatie oficiala legata de acest nou proiect.

 

Sursa

Social Share Toolbar