Microsoft Surface Pro va ajunge pe piata in curand

microsoft-surface-pro-with-pen

 

Microsoft Surface Pro, tableta companiei din Redmond, care va rula  Windows 8 Pro, versiunea pe 64 de biti, va fi lansata pe piata la inceputul anului 2013, oferind consumatorilor cea mai performanta tableta disponibila pentru achizitionare.

Noua tableta Surface va prezenta mai multe diferente fata de modelele care ruleaza Windows  RT, si care sunt deja disponibile pe piata.

  • sistem de operare pe 64 de biti – tableta Surface care ruleaza Windows 8 Pro va fi primul dispozitiv lansat de acest gen, care va oferii performanta unui calculator cu sistem de operare pe 64  de biti intr-o tableta si  va avea incorporat un procesor Intel Core i5 Ivy Bridge;
  •  securitate – posibilitatea de a beneficia de aceleasi servicii de securitate pe care le ofera orice laptop care ruleaza Windows, Microsoft oferind si programul BitLocker, care cripteaza datele detinute pe hard drive;
  • pen (stylus) – tableta va dispune de un stylus, o optiune atractiva pentru utilizatorii din mediu de afaceri;
  • mini displayport/display – aceasta optiune va ofera posibilitatea sa conectati tableta la display-uri cu rezolutii foarte mari (ex. Apple Cinema Display). Tableta va avea o diagonala de 10.6 inch(16:9), cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli, de asemenea aceasta va avea un  port normal USB 3.0,  un port microSDXC si un jack 3,5.

Microsoft Surface Pro va avea un pret de pornire de aproximativ 900 de dolari, pret la care poti achizitiona un ultrabook care ruleaza Windows 8 Pro, insa daca tableta va oferii aceeasi experienta, probabil va atrage un numar mare de doritori. De asemenea, aceasta va rula toata programele existente pe piata pentru Windows 7.

 

Sursa

Social Share Toolbar