Un nou lot de smartphone-uri Nexus 4 ar putea ajunge in magazinele on-line Google Play

nexus-4-1030-970x623

LG Nexus 4 a fost lansat oficial de catre Google pe data de 13 noiembrie prin intermediul magazinelor on-line Google Play, in cateva tari de pe glob, insa stocurile pregatite s-au dovedit insuficiente intrucat acestea au fost epuizate doar in cateva minute, atat pentru modelul de 8 Gb, cat si cel de 16Gb. De atunci si pana acum smartphone-ul a mai fost diponibil ocazional in anumite magazine Google Play, cu un timp de livrare de circa 5-6 saptamani de zile, insa la momentul actual acesta figureaza ca “stoc epuizat”  peste tot.

Dispozitivul mai poate fi achizitionat de la cativa operatori de telefonie mobila din unele tari, dar pretul este mult mai mare decat cel din Google Play, uneori chiar dublu, plus un plan tarifar substantial. De asemena Nexus 4 poate fi cumparat si de la intermediari, de pe site-uri de licitatii on-line precum ebay, dar la preturi exorbitante.

Insa exista o veste buna pentru doritori, intrucat conform  ultimelor informatii aparute pe foumul dedicat dispozitivului pe AndroidCental, se pare ca un nou lot de smartphone-uri LG Nexus 4 urmeaza sa ajunga in magazinele Google Play. Acestea fiind spuse, ar trebuii sa va mobilizati daca chiar doriti sa achizitionti un Nexus 4, pentru ca nu se stie cat timp acesta va ramane in stoc.

Companiile Google si LG nu au emis inca informatii oficiale privind o lansare internationala a dispozitivului si nici preturile la care acesta va fi disponibil, in tarile unde nu exista magazine on-line Google Play, prin urmare nici un Romania nu stim cand o sa vedem dispozitivul pe rafturile magazinelor si pretul acestuia.

 

Sursa

Share Button