Imagini oficiale cu doua noi smartphone-uri, Sony Xperia Z(Yuga) si Xperia ZL(Odin)

Anul 2012 abia a trecut, insa compania Sony are deja pregatite doua smartphone-uri Android cu specificatii de top pentru a fi lansate pe piata. Doua imagini oficiale, provenind de pe ste-ul SonyMobile.com,  a celor doua dispozitive au ajuns  pe internet, inainte de conferinta  de prezentare care va avea loc pe 7 ianuarie, acestea fiind Sony Xperia Z si Xperia ZL.

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z (nume de cod Yuga) va avea un display de 5 inch cu o rezolutie de 1080p, un procesor quad-core Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro si va rula Android 4.1 Jelly Bean. De asemenea acesta va avea o camera principala de 12 MP, a caror performante sunt  mai bune decat ale camerei de 13MP implementate in Xperia T.

Sony Xperia ZL

Sony Xperia ZL

Al doilea model de smartphone care urmeaza sa fie lansat, Sony Xperia ZL (nume de cod Odin) va fi mai mare in grosime si mai greu decat Xperia Z, conform site-ului vietnamez SeCafe.vn. Acest terminal va vea o camera frontala pozitionat in coltul din dreapta sus, o pozitionare mai neobisnuita, dar pe care am mai intalnit-o la telefonul Nokia N9. 

Sony Xperia ZL va avea certificarea IP57, precum Xperia Z, cea ce inseamna ca dispozitivele vor fi rezistente la praf si apa. Date complete privind specificatiile  celor doua terminale inca nu sunt disponibile, dar asteptarea va lua sfarsit in curand prin prezentarea oficiala care se apropie cu pasi repezi.

Sursa/Via

Social Share Toolbar