Alcatel prezinta o noua gama de smartphone-uri One Touch

alcatel one touch

 

Cu ocazia debutului evenimentului CES 2013, Alcatel a prezentat o noua gama de smartphone-uri One Touch. Printre noile dispozitive lansate gasim si doua terminale cu specificatii de top, Alcatel Scribe X si Scribe HD-LTE.

Modelul Scribe X vine cu un display de 5 inch cu o rezolutie 1080p, un procesor quad-core de 1,4GHz si o camera principala de 12MP, iar modelul Scribe HD-LTE va avea aceleasi specificatii, avand in plus implementata conectivitate LTE. Existand si o a treia versiune a modelului Scribe,Scribe HD  care de asemenea are implementat un ecran de 5 inch, dar cu o rezulotie de 720p.

Smartphone-ul Scribe HD  va avea un procesor quad-core de 1,2 GHz produs de MediaTek, 1GB memorie RAM, o memorie extensibila de 4GB, o camera principala de 8MP, o camera secundara de 2MP, o baterie de 2500 mAh si va rula Android 4.1 Jelly Bean.

Anul acesta Alcatel tinteste  spre titlul de cel mai subtire smartphone de pe piata prin lansarea modelului One Touch Idol cu o grosime de doar 6,45 mm. Acesta avand un display de 4,7 inch cu o rezolutie HD 720p, un procesor dual-core de 1,2 GHz, 1Gb memorie RAM, o camera frontala de 8 MP, o camera secundara de 1,3MP, ambele avand capacitatea sa inregistreze clipuri video HD 720p.

Nu exista informatii privind disponibilitatea internationala a acestora si nici pretul de comercializare, insa noile dispozitive lansate de catre Alcatel par interesante si ar putea atrage atentia consumatorilor daca acestea vor avea preturi competitive.

 

 

 

Sursa

 

 

Social Share Toolbar