HTC Butterfly disponibil in Australia, in curand si in Europa

HTC BUTTERFLY

 

Versiunea internationla a HTC J Butterfly (sau Droid DNA asa cum este comercializat in SUA), cunoscut ca si HTC X920e Butterfly, este disponibila pentru achizitionare, la liber, acum si in Australia. Deocamdata, smartphone-ul este disponibil pentru achizitionare doar la furnizorul MobiCity pentru suma de 891 de  dolari  si cu livrarea incepand cu 18 ianuarie. Terminalul nu a ajuns inca si in Europa, dar aceste informatii ne  ajuta sa ne facem idee privind pretul pe care il va avea dispozitivul, adica unul destul de piperat.

HTC Butterfly vine cu un display de 5 inch cu o rezolutie de 1920×1080 pixels, de tipul Super LCD 3 cu protectie Gorilla Glass 2, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 SoC cu o frecventa de 1.5GHz  si un procesor grafic Adreno 320, 2GB  memorie RAM. Terminalul dispunand de o memorie interna de 16GB,  slot pentru card microSD, o camera principala de 8 MP cu  inregistrare video  1080p, o camera secundara de 2,1 MP, iar pe partea de conectivitate acesta are  suport  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, bluetooth 4.0, A-GPS, NFC si desigur va rula Android 4.1 Jelly Bean.

Dispozitivul este asteptat sa ajunga in curand si in Europa, oficialii HTC declarand ca incearca sa acopere cererea care este foarte mare pentru noul smartphone, pe pietele unde acesta este deja disponibil.

 

Sursa

Social Share Toolbar