Lenovo va produce calculatoare care vor rula aplicatii Android

BlueStacks_Lenovo

 

Compania Lenovo a anuntat astazi faptul ca a incheiat un parteneriat cu BlueStacks, compania care ofera un player de aplicatii Android prin intermediul caruia aveti posibilitatea instalarii si utilizarii de aplicatii Android pe calculatoare care au instalat Windows si pe Mac-urile celor de la Apple.

Lenovo se alatura astfel unei mari liste de producatori de hardware care ofera posibilitatea utilizarii aplicatiilor Android pe calculatoare personale si laptopuri. Desi orice persoana poate instala software-ul celor de la BlueStacks pe calculatorul utilizat, Lenovo va oferii consumatorilor o noua gama dedicata Idea, incepand din aprilie, avand  player-ul deja preinstalat.

BlueStacks ofera gratuit programul prin care puteti instala si utiliza aplicatii Android, destinate dispozitivelor mobile,  pe calculatorul personal.

In trecut BlueStacks a incheiat parteneriate si cu alti producatori importanti de pe piata, precum AMD si Asus. Software-ul oferit de catre aceasta companie  devenind din ce in ce mai cautat de catre consumatori care cauta sa utilizeze si pe calculatoarele personale aplicatiile favorite de pe smartphone-uri sau tablete.

 

 

Sursa

 

Social Share Toolbar