Apple ar putea lansa un model de iPhone low-cost

iphone

Conform publicatiei Bloomberg, Apple ar putea lansa un model de iPhone mult mai ieftin, la un pret de aproximativ 99 de dolari, care va fi disponibil pe piata cel mai devreme la sfarsitul acestui an.

Apple deja ar fi purtat discutii cu cel putin un operator de telefonie din SUA despre comercializarea acestui nou model de iPhone. In presa existand informati ca compania lucreaza la un model low-cost inca din februarie 2011, in incercarea de a atrage mai multi clienti din tarile in curs de dezvoltare.

Majoritatea informatiilor aparute pe piata in legatura cu lansarea de catre Apple a unui nou model de iPhone cu un pret mai scazut au un singur lucru in comun , faptul ca acesta va fi lansat  ori spre sfarsitul anului in curs sau la inceputul anului viitor, insa majoritatea ofera detalii contradictorii legate de pret sau marimea display-ului.

Apple a inregistrat permanent o crestere a vanzarilor, tinand cont ca cererea pentru  modelul iPhone 5 este foarte mare, insa compania a inregistrat o pierdere majora a cotei de piata in favoarea terminalelor care ruleaza Android, in special  Samsung beneficiind de acest lucru.

Prin lansarea unui iPhone ieftin, Apple ar putea recupera mai repede o parte  din cota de piata pierduta in fata rivalilor de la Samsung, ale caror terminale atrag din ce in ce mai multi consumatori, datorita gamei variate si numarului mare de dispozitive oferite.

Sursa

Social Share Toolbar