Microsoft va inchide definitiv serviciul Messenger din 15 martie

news skype

Gigantul IT Microsoft anunta in luna noiembrie faptul ca in curand va inchide serviciul de mesagerie instanta Windows Messenger Live, sfatuind clientii care il utilizau sa migreze catre programul Skype, cumparat de catre companie in octombrie 2011. Incepand de astazi compania a inceput sa informeze utilizatorii Messenger ca din data de 15 martie 2013 serviciul va devenii indisponibil.

Skype a inceput sa testeze noile versiuni pentru Windows si Mac din luna octombrie, permitand utilizatorilor sa se logheze in programul Skype folosind vechile conturi  Windows Live ID. Astfel cei care foloseau vechile conturi Messenger utilizand Skype puteau sa trimita si sa primeasca mesaje instant si informatii de la utilizatorii care foloseau Live Messenger, Xbox, Hotmail sau Outlook.

Dupa ce vor face trecerea de la Windows Messenger Live la Skype, utilizatorii vor putea sa foloseasca de mesagerie instanta Skype, optiunile de apel video si  screen sharing, cat si efectuarea de apeluri catre telefoane mobile.

Sursa

Social Share Toolbar