iRig Recorder pentru Android va ajunge in curand in Google Play

irig

IK Multimedia a anuntat ca va lansa aplicatia iRig Recorder in Google Play. Acesta aplicatie va ofera posibilitatea sa faceti inregistrari audio foarte usor, oferind si optiuni de editare si export al fisierelor create.

Daca utilizati aplicatia iRig Recorder impreuna cu accesoriile oferite de companie, de exemplu un microfon pe care il puteti conecta la dispozitivul dumneavoastra prin intermediul unei mufe jack de 3,5 mm, veti fi capabili sa faceti inregistrari audio de o calitatea aproape profesionala care vor fi salvate chiar pe terminalul Android utilizat.

Accesoriile produse de catre  IK Multimedia au ajuns in general mai greu si pe dispozitivele Android, compania fiind axata initial pe dezvoltarea de accesorii destinate produselor Apple care ruleaza IOS. Insa datorita faptului ca Android-ul a devenit sistemul de operare cu cei mai multi utilizatori, compania a ales sa dezvolte si produse destinate utilizarii impreuna cu dispozitivele care ruleaza Android.

Aplicatia iRig Recorder va fi disponibila in Google Play incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, iar varianta completa a acesteia va avea un pret de 4,99 dolari.

Sursa

Share Button