LG Pocket Photo – o imprimanta de buzunar Android

1 (1)

Initial lansata la sfarsitul anului trecut in Coreea, LG Pocket Photo reprerezinta o imprimanta portabila de dimensiuni mici, compatibila cu dispozitivele Android, si cu capacitati NFC, care in curand va fi comecializata si in alte tari.

LG Pocket Photo are dimensiunile unui hard drive portabil, dar este putin mai inalta. Aceasta are un slot intr-un capat, pe unde sunt scoase printurile si un slot pentru cartus in celalalt capat, pe unde este introdusa si o hartie speciala Zink pentru printare, aceasta mai dispune si de un port USB pe partea laterala pentru incarcare sau conectarea unui terminal Android daca nu vrei sa folosesti optiunea wireless.

Imprimanta de buzunar este compatibila doar cu dispozitive care ruleaza Android, intrucat pentru utilizarea ei trebuie sa ai instalata o aplicatie Android in telefon. De asemena aceasta dispune de conectvitate NFC, optiune pe care nu o intalnim de exemplu in produsele Apple precum iPhone-ul, insa imprimanta are si Bluetooth, cea ce inseamna ca daca LG creaza aplicatii compatibile, aceasta poate functiona practic impreuna cu orice dispozitiv.

Pocket Photo pentru a functiona utilizeaza tehnologia dezvoltata de compania Zink si o hartie speciala, care nu foloseste cerneala, hartia fiind impregnata cu culori care apoi sub actiunea unui proces de incalzire  formeaza fotografia. 

Aplicatia Android care va permita sa printati impreuna cu Pocket Photo, ofera mai multe optiuni precum adaugarea de text, chenare, filtre asemanatoare cu cele oferite de aplicatia Instagram si chiar puteti adauga coduri QR fotografiilor.

LG Pocket Photo va avea un pret de comercializare de aproximativ 170 de dolari si va fi disponibila in trei variante de culori, argintiu, portocaliu si roz. Aceasta poate deveni un accesoriu interesant pentru orice dispozitiv Android, insa cu un pret un pic cam piperat.

 

Sursa

Share Button