MeMo Pad, o tableta ieftina de la Asus

Asus-Memo

Asus a anuntat lansarea unei noi tablete Android, denumita MeMo Pad, asemanatoare ca si design cu Nexus 7, dar avand un pret de doar 149 de dolari.

MeMo Pad este o tableta de 7 inch cu un display cu o rezolutie de 1024×600 pixeli, incorporand un procesor single-core ARM Coretx-A9 cu o frecventa de 1GHz si o memorie interna de 8 sau 16Gb.

Tableta va dispune de o camera frontala de 1MP destinata apelurilor video, conectivitate Wi-Fi, un port  micro-USB si un slot pentru carduri microSD.

memo pad asus

Asus MeMo Pad va rula Android 4.1 Jelly Bean, cu o interfata putin modificata fata de cea a tabletei Nexus 7 si va fi disponibila in trei variante de culori alb, gri si negru, urmand sa fie disponibila incepand cu luna aprilie.

MeMo Pad prezinta unele asemanari cu tableta rezultata din parteneriatul Asus-Google, Nexus 7, insa noua tableta este inferioara hardware, avand in vedere si pretul mai mic al acesteia, ar putea reprezenta un compromis bun pentru cei care sunt interesati de achizitionarea unei tablete de buget, in cazul acesta fiind produsa de o companie renumita ca Asus.

 

 

Sursa

Social Share Toolbar