Razer Edge, prima tableta dedicata pasionatilor de jocuri

1- Razer EdgeRazer Edge este prima tableta de pe piata, destinata pasionatilor de jocuri si unul dintre cele mai apreciate gadget-uri prezentate la CES anul acesta, fiind premiata cu distinctiile “Best of Show” si “People’s Voice”.

Tableta dispune de un ecran capacitiv IPS cu o diagonala de 10,1 inch, cu o rezolutie de 1366×768 pixeli si ruleaza sistemul de operare Windows 8.

Razer Edge va fi disponibila in doua versuni, iar pentru suma de 999,99 dolari veti putea cumpara varianta  Razer Edge care va dispunde de un procesor quad-core Intel Ivy Bridge i5, 4 GB de memorie RAM DDR3, un spatiu de stocare de 64GB SSD si o placa video NVIDIA GT 640M LE de 1GB.

Aceasta va avea implementata o camera frontala HD de 2MP, sunet Dolby Home Theater 4, un port USB 3.0 si un jack de 3,5 mm.

Tableta va dispune de mai multe accesorii care pot fi achizitionate separat, precum un dock cu tastatura, o carcasa avand pe fiecare parte incorporat un controller , un dock prin care o poti conecta la un display mai mare, dar si un controller standard.

Razer Egde poate rula aplicatii si jocuri dezvoltate pentru calculatoarele personale cu sistemul de operare Windows, aducand aceasta experienta la un alt nivel.

2-Razer Edge

 

 

 

Sursa

Social Share Toolbar