Zmart Remote iti transforma smartphone-ul intr-o telecomanda universala

zmart

 

Compania Viatek a lansat o combinatie intre software si hardware care iti transforma telefonul intr-o telecomanda universala, cu ajutorul caruia poti controla aprope orice dispozitiv folosit. Pentru a realiza acest lucru trebuie sa instalezi in smartphone-ul utilizat o aplicatie disponibila in Google Play si ai nevoie de un adaptor care se conecteaza la letefon prin intermediul mufei jack.

zmart remote

Aplicatia Zmart Remote iti permite sa configurezi setari pentru aproape orice tip de dispozitive folosite in casa si nu numai, precum televizoare, DVD playere, DVR-uri, sisteme audio si multe altele, doar introducand codul asociat fiecarui dispozitiv.

Viatek afirma ca aplicatia companiei poate fi asociata cu peste 200.000 de dispozitive electronice, acoperind peste 95% din produsele disponibile in orice categorie de pe piata. Pentru ati transforma terminalul intr-o telecomada universala trebuie sa instalezi aplicatia gratuita Zmart Remote si sa achizitionezi adaptorul special care are un pret de 19,99 dolari.

Solutia Viatek pentru transformarea terminalului utilizat  intr-o telecomanda universala este compatibila cu orice dispozitiv care ruleaza Android sau IOS, tablete sau smartphone-uri.

Sursa

Social Share Toolbar