Bitdefender 2013, declarat cel mai bun antivirus de pe piata

BITDEFENDER 2013

Antivirusul Bitdefender 2013 a primit distinctia “Produsul anului” acordata de prestigioasa institutie independenta de analiza austriaca AV-Comparatives.

Premiul confirma din nou ca Bitdefender are cea mai buna tehnologie de protectie a datelor si de prevenire a infectiilor cu virusi informatici.

Bitdefender a obtinut un punctaj maxim in opt din cele noua runde de testare care au evaluat, printre altele, performanta in eliminarea soft-ului periculos, detectia atacurilor de tip phishing si performanta in conditii similare celor reale.

“Bitdefender a devenit liderul industriei datorita unui mix puternic intre detectia bazata pe semnaturi si cea bazata pe comportament. Software-ul Bitdefender este o unealta foarte puternica si asta s-a vazut testare dupa testare. In mod clar Bitdefender merita acest premiu’’, a declarat Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

Pentru obtinerea acesteia distinctii au concurat toti producatorii din domeniul securitatii informatice: Kaspersky, F-Secure, AVIRA, ESET, avast!, Panda, Sophos, McAfee, AVG si altele.

Compania romaneasca Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate pentru internet atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate, astfel in fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aproximativ 400 de milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

Sursa

Social Share Toolbar