Sony Xperia Tablet Z, cea mai subtire tableta din lume

sony tableta

Sony a anuntat lansarea unei tablete noi, care va rula Android 4.1 si va purta numele de Xperia Tablet Z.

Xperia Tablet Z va dispune de un display WUXGA cu o diagonala de 10.1 inch si o rezolutie de 1920×1080 pixeli, ce va beneficia de tehnologia Mobile Bravia Engine 2., 2 Gb memorie RAM, o memorie interna de 32GB, o camera principala de 8.1MP cu senzor de imagine Exmor R. De asemenea tableta va avea implementat un procesor Qualcomm quad-core APQ8064 cu o frecventa de  1,5 GHz si va dispune de conectivitate LTE, NFC precum si un slot pentru card microSD.

Noua tableta va fi printre cele mai subtiri de pe piata cu o grosime de doar 6.9 mm si in plus aceasta va fi certificata IP57, cea ce inseamna ca prezinta rezistenta la praf si apa, precum smartphone-ul Xperia Z.

Xperia Tablet Z are un design excelent, fiind una dintre cele mai atragatoare tablete Android lansate pana in prezent, dar succesul acesteia va depinde si de pretul pe care il va avea.

Nu se cunosc inca detalii legate de pretul si disponibilitatea tabletei, dar probabil mai multe informatii vor fi facute publice in cadrul evenimentului Mobile World Congress care va avea loc luna viitoare in Barcelona.

sony tableta 2

 

Sursa

 

Social Share Toolbar