Tableta Microsoft Surface Pro va fi disponibila pentru achizitionare incepand cu 9 februarie

surface pro

 

Microsoft a anuntat oficial ca tableta Surface Pro va fi disponibila pentru achizitionare incepand cu data de 9 februarie, aceasta urmand sa fie disponibila initial doar in Statele Unite si Canada, la un numar mare de distribuitori si nu doar in magazinele apartinand companiei. Aceasta va avea un pret de pornire de 899 dolari pentru modelul de 64GB, iar versiunea de 128GB va avea un pret de 999 dolari. Indiferent de varianta aleasa tableta va veni cu un stylus special in cutie, insa daca doriti si o tastatura va trebuii sa mai platiti cel putin 120 de dolari, in functie de varainata aleasa.

Tableta Surface Pro va dispunde de un procesor Intel Core i5 sau Core i7, o memorie interna de 64GB sau 128GB, un display de 10,6 inch cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli, 4Gb memorie RAM, un port USB 3.0, un slot pentru carduri microSDXC si va rula sistemul de operare Windows 8.

covers

Odata cu lansare tabletei Surface Pro va fi lansata si o editie limitata de huse Touch Cover disponibile in trei culori, dar si un mouse special optimizat pentru tabletele Surface, Microsoft Wedge Touch Mouse.

Sursa

Social Share Toolbar