Acer lanseaza un nou smartphone – Liquid E1

Astazi Acer a anuntat lansarea unui nou smartphone Android mid-range. Noul terminal poarta numele de Liquid E1 si reprezinta o versiune mai mica a unui alt smartphone al companiei, CloudMobile S500.

acer phone 1

 

Liquid E1 este echipat cu un procesor dual-core de 1,5GHz, 1GB memorie RAM si 4GB memorie interna. Terminalul ruleaza Android 4.1.1 Jelly Bean si are implementat un display de 4,5 inch qHD cu o rezolutie de 960×540 pixeli, o camera principala de 5MP cu flash si o camera secundara de 0,3 MP destinata apelurilor video.

Smartphone-ul  are o greutate de 130 grame si o baterie cu o capacitate de 1760mAh care ar trebui sa va asigure un timp de utilizare pentru apeluri de circa 8 ore si un timp de standby de aproximativ 400 de ore, conform informatiilor oferite de producator.

Acer Liquid E1 dispune de asemenea  de un receptor FM, un slot pentru un card microSD si senzorii obisnuiti intalniti la smartphone-uri. Terminalul va fi disponibil in doua versiuni de culoare, insa nu se cunosc detalii legate de pret si disponibilitatea acestuia.

acer phone 2

Sursa

Social Share Toolbar