Primul smartphone Vertu care ruleaza Android va fi lansat in curand

vertu

 

Compania Vertu, detinuta in trecut de Nokia si cunoscuta pentru telefoanele de lux pe care le produce va lansa o noua generatie de smartphone-uri care vor rula Android.

Primul smartphone de lux Vertu care va rula Android va purta numele de Constellation Ti. Acesta va fi echipat cu un display cu o rezolutie de 800×400 pixeli, un procesor Snapdragon MSM8260A de 1,5GHz si o baterie cu o capacitate de doar 1250mAh. Terminalul va rula Android 4.0.4.

Vertu Constellation Ti nu impresioneaza prin specificatii, dar acest lucru este caracteristic telefoanelor Vertu, acestea fiind apreciate pentru calitatea materialelor din care sunt fabricate, iar majoritatea care le achizitioneaza o fac din  dorinta de a detine cele mai scumpe terminale de pe piata.

vertu 2

Vor exista patru versiuni ale modelului Vertu Constellation Ti, identice ca si configurare hardware dar diferite din punct de vedere al materialelor si finisajelor, cu urmatoare denumiri Constellation Ti Titanium Black PVD Leather Black Leather, Titanium Black Alligator, Red Gold Mixed si Titanium Black Leather.

Nu exista inca informatii oficiale privind specificatiile noului terminal, pretul sau disponibilitatea acestuia, dar s-ar putea ca Vertu sa-l prezinte luna viitoare.

Sursa

Social Share Toolbar