Asus a vandut 1 milion de unitati Padfone 2

asus padfone

Asus Padfone 2 este unul dintre cele mai interesante dispozitive mobile de piata, disponibil la acest moment. A doua generatie oferind multiple posibilitati de transformare  a unui smartphone-ului, intai intr-o tableta, apoi cu ajutorul unui dock intr-un laptop.

Compania Asus, producatoarea terminalului a raportat vanzarea a aproape 1 milion de unitati Padfone 2, tinand cont ca disponibilitatea acestuia a fost limitata, existand foarte multe piete in care aceasta nu a fost lansat.

Conform informatiilor publicate de catre DigiTimes, exista posibilitatea ca Asus sa lanseze o noua versiune imbunatatita a dispozitivului in cadrul evenimnetului Mobile World Congress, care va avea loc luna urmatoare in Barcelona.

Asus Padfone 2 inglobeaza un smartphone ce dispune de un eran de 4,7 inch cu o rezolutie de 1280×720, un procesor quad-core de 1,5GHz, 2Gb memorie RAM si o tableta station cu un display IPS de 10,1 inch cu o rezolutie 1280×800 pixeli. Smartphone-ul poate fi utilizat independent sau ca tableta, incorporat in station tablet, si indiferent cum il utilizati acesta ruleaza Android 4.1.1 Jelly Bean.

asus-padfone2

Padfone 2 nu a fost lansat inca in Romania, dar acesta ar putea avea un pret apropiat de prima generatie Padfone, aproximativ 800 de euro pentru versiunea de 32GB cu tablet station inclus.

 

Sursa

Social Share Toolbar