Samsung Galaxy S IV va fi lansat pe 15 martie

Galaxy-S4

Compania Samsung pregateste lansarea noului smartphone Galaxy S IV in cadrul unui eveniment special care va avea loc pe data de 15 martie, confrom informatiilor oferite de site-ul SamMobile.

Succesorul varfului de gama al seriei Samsung Galaxy S va fi disponibil pe piata pentru achizitionare incepand cu luna aprilie, conform unor informatii provenite de la un comerciant din Noua Zeelanda, care ar urma sa comercializeze noul terminal.

Lansarea noului Galaxy S IV este asteptata cu foarte mare interes de utilizatori, Samsung urmand sa lanseze un dispozitiv capabil sa rivalizeze cu smartphone-ul iPhone 5, modelul de top al companei Apple.

Samsung Galaxy S IV ar urma sa aibe implemantat un display Super AMOLED FullHD, un procesor 8-core Exynos 5 Octa, un procesor grafic 8-core Mali-TT658, 2Gb memorie RAM, o camera principala de 13MP capabila sa inregistreze clipuri video FullHD 1080p cu 30fps si o camera secundara de 2MP destinata apelurilor video. Acesta ar putea sa ruleze Android 4.2.1 Jelly Bean.

Daca si acest terminal va urma calendarul ultimelor lansari, Galaxy S IV va fi lansat initial in Europa si Asia in luna aprilie, iar in lunile mai sau iunie ar urma sa ajunga si pe continentul american, Australia si Africa. In Statele Unite lansarea modelului Galaxy S III a fost intarziata cateva luni din cauza testarii terminalului de catre operatorii de telefonie.

 Conform informatiilor Samsung va incepe sa trimita invitatii pentru evenimentul de lansare, imediat dupa debutul targului Mobile World Congress, care va debuta la sfarsitul lunii februarie in Barcelona.

Samsung Galaxy S IV va avea numarul de model I9500 si va fi disponibil in doua variante de culori, alb si negru.

Sursa

Social Share Toolbar