ASUS PadFone 2 a fost prezentat oficial in Romania

Zilele trecute compania Asus anunta vanzarea a peste 1 milion de unitati PadFone 2 si astazi dispozitivul care combina un smartphone si o tableta a fost lansat oficial si in Romania, desi Asus PadFone 2 a fost prezentat pe piata in toamna anului trecut. Noua versiune prezinta numeroase imbunatatiri fata de prima versiune.

asus padfone

Asus Padfone 2 inglobeaza un smartphone de top ce dispune de un eran de 4,7 inch cu o rezolutie de 1280×720, un procesor quad-core de 1,5GHz, 2Gb memorie RAM si un station tablet cu un display IPS de 10,1 inch cu o rezolutie 1280×800 pixeli. Smartphone-ul poate fi utilizat independent sau ca tableta, incorporat in PadFone Station, si indiferent cum il utilizati acesta ruleaza Android 4.1.1 Jelly Bean, iar setarile de pe un dispozitiv se vor pastra si pe celalalt.

Asus PadFone 2 impreuna cu PadFone Station va avea in Romania un pret de comercializare incepand cu 3300 lei, un pret relativ decent pentru un dispozitiv care iti ofera la alegere functionalitatea unui smartphone de top sau a unei tablete de ultima generatie.

Sursa

Social Share Toolbar