Samsung Galaxy Camera – o camera foto cu Android

samsung camera

Samsung Galaxy Camera reprezinta un nou dispozitiv inovator ce conbina functiile de top ale unei camere foto digitale cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, oferind utilizatorilor posibilitatea sa capteze, editeze si distribuie fotografiile surprinse cu usurinta, oriunde si oricand, prin intermediul conectivitatii Wi-Fi.

Galaxy Camera Combina conectivitatea sporita a unui smartphone cu rezultate fotografice uluitoare. Utilizatoriiau au la dispozitie o serie de moduri fotografice profesionale, functii de editare si diverse aplicatii care le permit sa creeze continut foto si video de inalta calitate.

Camera foto  dispunde de un senzor CMOS de 16MP si un obiectiv cu un zoom optic de 21x. Tehnologie Smart Pro cu care este dotat dispozitivul ofera o serie de modalitati prin care oricine poate realiza cu usurinta fotografii de o calitate excelenta. Aceasta are incorporat un ecran HD Super Clear Touch Display cu o diagonala de 4,7 inch, cu o densitate a pixelilor de 308ppi. Pe partea de conectivitate, dispune de Bluetooth 4.0, GPS si Wi-Fi a/b/g/n.

Samsung Galaxy Camera beneficiaza de acces la internet, experienta fiind asemanatoare cu navigarea de pe un smartphone. Camera vine cu mai multe aplicatii preinstalate de Samsung, dar acesta are acces si la magazinul Google Play, de unde utilizatorii pot alege dintr-o varietate mare de aplicatii.

Pentru specificatii complete puteti accesa pagina producatorului la adresa Samsung Galaxy Camera.

In Romania puteti achizitiona Samsung Galaxy Camera la un  pret incepand cu  1900 lei.

Social Share Toolbar