Un milion de smartphone-uri Nexus 4 au fost livrate pana acum

nexus 4 t mobile

Vanzarile de terminale LG Nexus 4 au atins cifra de un milion de unitati, conform datelor adunate de la utilizatori. Membrii forumului XDA Developer au gasit o modalitate de a calcula numarul de smartphone-uri au fost livrate pe baza seriei IMEI,.

Conform XDA terminalul LG Nexus 4 cu cifra 999.994 a fost vandut in Turcia si acesta a fost produs pe data de 5 februarie.

Daca estimarile sunt reale, atunci LG si Google au reusit sa vanda peste un milion de unitati Nexus 4 intr-o perioada de doua luni, in conditiile in care smartphone-ul a avut probleme cu disponibilitatea in stoc si inca nu a fost lansat oficial pe toate pietele. Google nu a confirmat cifrele, dar in avand in vedere cererea mare pentru acest model, Nexus 4 ar putea deveni smartphone-ul companiei care va inregistra cea mai buna performanta.

Nexus 4 este disponibil la un pret de 249 de euro(1090 lei) versiune de 8GB si 349 de euro(1528 lei) versiunea de 16Gb in Google Play.

In Romania smartphone-ul nu a fost lansat oficial, dar poate fi achizitionat de la unele magazine on-line, unde este disponibil la un pret cuprins intre 2200 si 2400 lei, o diferenta destul de mare fata de pretul la care il comercializeaza Google in magazinele proprii.

 

 

Sursa

Social Share Toolbar