Atentie! Actualizarea la iOS 6.1 poate cauza probleme cu conectivitatea 3G conform Vodafone UK

Apple a lansat recent ultima versiune de actualizarea a sistemului de operare iOS, iar foarte multi utilizatori deja au facut update la noua versiune. Dar din pacate iOS 6.1 cauzeaza probleme care afecteaza conectivitatea 3G, autonomia bateriei, conectarea la retea, initierea de apeluri sau trimiterea de mesaje, in special fiind afectate terminalele iPhone 4S.

sms ios 6.1

Operatorul de telefonie mobila Vodafone UK a trimis un mesaj clinetilor sai posesori de smartphone-uri iPhone 4S, recomandandu-le sa nu faca update-ul la iOS 6.1 deoarece actualizarea in principal le-ar afecta conectivitatea 3G si sa astepte pana Apple va remedia problema.

Nu este pentru prima oara cand compania Apple lanseaza o versiune iOS cu probleme, insa de data acesta numarul utilizatorilor care intampina probleme de functionalitate dupa actualizarea sistemului de operare este destul de mare. Pe forumurile de specialitate dedicate dispozitivelor Apple exista numeroase persoane care afirma ca au probleme cu reducerea substantiala a autonomiei bateriei dupa update.

In stilul caracteristic Apple nu a facut nici un anunt oficial legat de problemele noului iOS 6.1 si nici cand va fi disponibila o solutie de rezolvare a acestora.

Daca inca nu ati facut update la iOS 6.1 este indicat sa nu faceti actualizare si sa asteptati lansarea unei noi versiuni imbunatatite, daca nu vreti sa va confruntati cu una din problemele mentionate mai sus.

Sursa

Social Share Toolbar