Samsung produce 8 din top 10 cele mai folosite dispozitive Android

Este cunoscut faptul ca  Samsung domina piata dispozitivelor Android, oferind consumatorilor cea mai variata gama de dispozitive. Conform raportului firmei de analiza a pietei mobile Localytics, compania coreeana produce opt din top zece cele mai utilizate dispozitive Android, la acest moment.

localytics

 

Cum era de asteptat, varful de gama al companiei Samsung, Galaxy S III si predecesorul lui Galaxy  S II ocupa primele doua locuri in clasament, impreuna detinand 17,4% din totalul dispozitivelor Android utilizate. Terminalul mid-range Galaxy Ace ocupa locul al treilea cu doar 3% din numarul terminalelor Android, urmat de phabet-urile Note si Note II cu 2,6%, respectiv 2%.

Tableta Amazon Kindle Fire a reusit sa atraga 1,7% din numarul utilizatorilor de Android. Aceasta este urmata de tableta Galaxy Tab 2 de 7.0 inch cu 1,4% procente din numarul dispozitivelor Android.  Ultimele doua terminale care au intrat in clasament sunt Motorola Droid RAZR si Samsung Epic 4G.

Conform cifrelor oferite de raportul Localytics, Samsung controleza aproximativ 47% din totalul pietei dispozitivelor Android.

Sursa

Social Share Toolbar