HTC One in prima fotografie oficiala

 

2013.02.11 - HTC ONE

Prima imagine oficiala a noului varf de gama al companiei HTC  a fost publicata astazi pe contul de Twitter @evleaks si ne prezinta partea frontala a noului smartphone HTC One, despre care existau informatii ca va purta numele de HTC M7.

In mod surprinzator se pare ca HTC a renuntat in sfarsit la vechiul design cu combinatia de trei butoane asezate in partea de jos. Un alt aspect interesant al noului dispozitiv il reprezinta asezarea celor doua difuzoare frontale.

HTC One va fi echipat cu un display de 4,7 inch cu o rezolutie de 1920×1080, cu o densitate a pixelilor de 468ppi, un procesor quad-core  Qualcomm APQ8064 la 1,7GHz, 2GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare, o camera principala de 13MP si o camera secundara de 2MP, ambele capabile sa inregistreze clipuri video FullHD 1080p si o baterie cu o capacitate de 2300mAh.

Noul smartphone va rula Android 4.2 Jelly Bean cu ultima interfata HTC, Sense UI 5.0.

HTC va lansa  oficial terminalul in cadrul a doua evenimente simultane care vor avea loc in orasele New York si Londra pe data de 19 februarie, ocazie cu care vom afla specificatiile complete, pretul si disponibilitatea noului HTC One.

Sursa

Social Share Toolbar