Google incepe comercializarea incarcatorului wireless pentru Nexus 4

2013.02.13 - NEXUS 4 CAHRGER

 

Nexus Q, incarcatorul wireless pentru LG Nexus 4 este disponibil pentru achizitionare in magazinul Google Play, la un pret de 59,99 dolari, initial doar in Statele Unite, urmand ca in viitorul apropiat sa ajunga si in alte tari.

Incarcatorul wireless Google utilizeaza tehnologia de incarcare inductiva Qi si va fi capabil sa alimenteze si alte smartphone-uri care utilizeaza acelasi standard.

Incarcatorul Nexus Q se dovedeste a fi un accesoriul destul de scump raportat la pretul terminalului, insa acest tip de incarcator tinde sa devina in viitor un standard, avand si un design futurist. Daca vrei sa uiti de cablul incarcatorului, nu trebuie decat sa iti pui incarcatorul Nexus Q pe birou, unde poti masca usor cablul de alimentare al acestuia, iar telefonul il vei pune la incarcat direct pe acesta, ca in imaginea de mai sus.

In cazul utilizarii unui incarcator wireless, timpul de incarcare este aproximativ acelasi ca si in cazul utilizarii celui clasic, cel putin in cazul smartphone-ului Nokia Lumia 920, care ofera un accesoriu similar. Urmeaza sa vedem cum se va descurca Nexus Q in utilizarea de zi cu zi si daca acesta va trezi interesul utilizatorilor de Nexus 4.

 

 

Sursa

Social Share Toolbar