Nokia ar putea lansa prima tableta cu Windows RT in curand

2013.02.15 - NOKIA TABLET

Nokia ar putea lansa in cadrul targului de tehnologie Mobile World Congress care va debuta pe 25 februarie in Barcelona, prima tableta din portofoliul companiei.

O imagine surprinsa cu ocazia unui eveniment Nokia in Pakistan, ne arata o tableta incadrata de noul smartphone Lumia 620 si un monitor pe care ruleaza interfata Windows 8. Raportand dimensiunea tabletei din imagine la proportiile telefonului Lumia 620, rezulta ca noua tableta va avea un display cu o diagonala de 11,6 inch. Aceast tip de diagonala a ecranului corespunde tabletelor care ruleaza Windows RT, sistem de operare pe care probabil il vom regasi si pe tableta Nokia.

2013.02.15 - NOKIA TABLET 2

Zvonuri privind lansarea unei tablete Windows de catre Nokia au  inceput sa apara de anul trecut din luna martie si acum se pare ca se adeveresc cu aceasta noua informatie. Nokia a devenit principalul producatorul de smartphone-uri care ruleaza Windows Phone de pe piata, iar lansarea unei astfel de tablete ar fi oportuna tinand cont de faptul ca lansarile de pana acum de dispozitive care ruleaza Windows RT nu au reusit sa atraga atentia consumatorilor.

Peste doar cateva zile vom afla daca Nokia va lansa mult asteptata tableta si ce va oferi aceasta. Iar daca acest lucru se va intampla sigur se vor exista multe persoane interesate sa achizitioneze un astfel de dispozitiv produs de compania finlandeza.

Via

Social Share Toolbar