Sony Xperia Z va ajunge in Europa pe 21 februarie

Sony a anuntat pe pagina oficiala de Facebook a companiei ca lansarea  noului smartphone Xperia Z  in Germania va avea loc pe data de 21 februarie, terminalul urmand sa  fie disponibil pentru achizitionare prin intermediul magazinului Sony Store Berlin din aceeasi zi.

2013.02.15 - SONY XPERIA Z 2

Sony Xperia Z face parte din ultima generatie de smartphone-uri lansate de Sony, acesta avand specificatii de top. Terminalul vine echipat cu un display de 5.0 inch cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli ce dipune de tehnologia Sony Mobile BRAVIA Engine 2, un procesor quad-core Qualcomm APQ8064 de 1,5GHz, 2GB memorie RAM, un spatiu intern de stocare de 16GB, o camera principala de 13MP cu flash care poate inregistra FullHD si o camera frontala de 2,2MP.

Smartphone-ul va dispune de conectivitate Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, port microSD, GPS cu A-GPS, iesire audio jack de 3,5mm si NFC. 

Xperia Z are insa un atu fata de concurenta, acesta beneficiind de certificare IP57, cea ce insemna ca terminalul prezinta rezistanta la sporita la praf si apa, avand capacitatea de a rezista scufundat in apa pana la 30 de minute la o adancime de maxim un metru. Acesta va rula Android 4.1 Jelly Bean.

Nu avem inca informatii legate de pretul smartphone-ului si nici de lansarea acestuia pe piata din Romania.

Sursa

Social Share Toolbar