Orange Stylistic S01 – primul smartphone Android dedicat persoanelor in varsta

Orange Stylistic S01 este primul smartphone Android de pe piata dedicat persoanelor in varsta. Acesta a fost dezvoltat de catre Orange impreuna cu Fujitsu si a fost special conceput pentru a fi usor de utilizat, terminalul ruleaza Android 4.o Ice Cream Sandwich cu o interfata speciala.

2013.02.21 - orange-stylistic-s01

Noul Orange Stylistic S01 vine echipat cu un display de 4.0 inch, un procesor single-core Qualcomm MSM8255 la 1,4GHz, o camera foto principala de 8,1MP si o camera frontala destinata apelurilor video.

Smartphone-ul are cateva caracteristici speciale, precum rezistanta la praf si apa, o tehnologie proprie in cea ce priveste display-ul pentru evitarea apasarilor accidentale, o alarma zgomotoasa si un volum mai puternic decat al unui terminal normal.

O alta functie interesanta a smartphone-ului este aceea ca  poate reda in slow-motion vocea unei persoane care vorbeste foarte repede, fiind pentru prima ora cand este caracteristica este disponibila pe vreun telefon.

Orange Stylistic S01 pare a fi un smartphone perfect pentru persoanele mai in varsta. Acesta va fi lansat pe piata in luna iunie in Franta si va fi prezentat oficial in cadrul MWC Barcelona 2013.

Sursa

Social Share Toolbar