Primele imagini cu noile smartphone-uri Nokia Lumia 720 si Lumia 520

Cu doar cateva zile inaintea debutului targului de tehnologie Mobile World Congress care ca avea loc in Barcelona, au aparut  informatii cu privire la faptul ca Nokia urmeaza sa lanseze doua noi modele de smartphone-uri din categoria middle-end, adica telefoane destul de dotate , dar care, in acelasi timp, au un pret accesibil. Iar acum avem primele imagini ale terminalelor Lumia 720 si Lumia 520.

Noul Nokia Lumia 720 are un design asemanator cu modelul Lumia 820, avand partea frontala putin curbata, in timp ce spatele si marginile sunt din plastic, in mai multe variante de culori. Pe spatele terminalului langa camera se poate observa inscriptionat marca Carl Zeiss, dar fara a indica rezolutia acesteia.

2013.02.23 - NOKIA 720

Modelul Nokia Lumia 520 este asemanator cu terminalul Lumia 505, cu diferenta ca acesta are partea frontala plata. De asemenea si acest smartphone are spatele disponibil in mai multe culori, cea ce tinde sa devina o caracteristica a terminalelor Nokia.

2013.03.23 - NOKIA 520

Deocamdata nu stim daca imaginile sunt autentice, insa luni Nokia va sustine o conferinta de presa in cadrul careia probabil va prezenta noile terminale. Imaginile au fost oferite de catre @evleaks  care pana acum au prezentat in premiera fotografii  reale cu mai multe smartphone-uri inainte de lansarea oficiala.

Sursa

Social Share Toolbar