My Mini Tab – o noua tableta Cosmote

2013.02.25 - tableta cosmote

Operatorul de telefonie mobila Cosmote a lansat o noua tableta sub brand propriu pe piata din Romania, modelul My Mini Tab.

My Mini Tab dispune de un display de 7.0 inch cu o rezolutie de 1-24×600 pixeli, un procesor dual-core Cortex A9, un procesor grafic PowerVR SGX, 1GB memorie RAM, 4GB memorie interna ce poate fi extinsa printr-un card microSD pana la 32GB, o camera principala de 2MP, difuzoare stereo si radio FM incorporat, o functie mai rar  intalnita pe tablete. Aceasta va rula Android 4.0.

Pe partea de conectivitate aceasta beneficiaza de 3G, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP si optiunea hotspot portabil.

Tableta My Mini Tab va fi disponibila la un pret de 1 leu impreuna cu abonamentul Connect L de 20 euro pe luna, care include un trafic de 30GB, sau la liber pentru 799 lei. Aceasta va fi comercializata prin reteaua de magazine Cosmote si Germanos.

My Mini Tab are doua dezavantaje majore fata de restul tabletelor din aceeasi categorie, disponibile pe piata, respectic faptul ca are o rezolutie mica si ruleaza o versiune invechita de Android, fara mari sperante de actualizare in viitor. Asadar inainte de a cheltui pentru suma de 799 lei,  cat costa acest model la liber, va sugerez sa cercetati si restul ofertelor disponibile pe piata.

Via

Social Share Toolbar