Samsung Galaxy Xcover 2 ajunge la vanzare la un pret de 329 euro

Samsung Galaxy Xcover a fost listat de catre magazinul on-line gigantti.fi, din Finlanda, cu un pret de 329 euro(aproximativ 1415 lei).

Xcover 2

Galaxy Xcover 2 vine echipat cu un display de 4,0 inch, un procesor dual-core la 1GHz, 1GB memorie RAM, o camera principala de 5 megapixeli cu flash si o camera frontala VGA, destinta apelurilor video. Aceasta va avea o memorie interna de 4GB cu posibiliatea extinderii prin intermdiul umui card microSD.

Noul smartphone va dispune de o baterie cu o capacitate de 1700mAh securizata printr-un sistem special, va avea dimensiunile de 130.5 x 67.7 x 12 mm cu o greutate de 148 grame.

Pe partea de conectivitate acesta dispune de 3G, HSDPA, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, un slot pentru carduri microSD si un receptor GPS + GLONASS.

Galaxy Xcover 2 este destinat in special celor care au nevoie de un smartphone rezistent pentru drumetii, aventuri in aer liber sau lucreaza in conditii grele. Certificare IP-67, ofera o rezistenta sporita in orice mediu comparativ cu alte terminale, acesta avand capacitatea de a rezista in apa pana la 30 min la o adancime de 1m si poate fi folosit pentru a realiza fotografi subacvatice.

Samsung Galaxy Xcover 2 va rula Android 4.1.2 Jelly Bean.

Terminalul nu ofera specificatii de top, insa acesta are un avantaj substantial fata de majoritatea smartphone-urilor de pe piata, oferind o protectie sporita impotriva prafului, apei si socurilor, aspect care putea atrage un numar substantial de doritori.

Sursa

Social Share Toolbar