Motorola X Phone ar putea fi lansat in curand

Cu ceva timp in urma apareau primele informatii privind lansarea unui smartphone de catre  Motorola in colaborare cu Google, intitulat X Phone, iar acum avem o imagine a posibilului terminal. Se pare ca aceasta ar putea fi lansat in cadrul conferintei Google I/O care va incepe pe 15 mai.

2013.03.25 - androidworld.ro - x phone

Motorola X Phone ar urma sa vina echipat cu un display de 4,7 inch cu o rezolutie de 1280×768 pixeli, un procesor Snapdragon 800 si o baterie cu o capacitate de 4000mAh, informatiile fiind oferite de catre o persoana apropiata de echipa care a lucrat la dezvoltarea terminalului.

Smartphone-ul va rula Android 4.2 Jelly Bean cu mici modificari facute de catre Motorola, in imagine observandu-se ca iconitele sunt cele stock Android.

Conform sursei X Phone ar putea sa aiba certificare IP57 ( cea ce ar insemna ca aceasta ar fi rezistent al apa pana la o adancime de un metru si pe o durata de maxim 30 de minute) si ar urma sa beneficieze de protectia  a ecranului oferita de Gorilla Glass 3. Terminalul nu va avea slot microSD incorporat, ca si in cazul ultimelor smartphone-uri Google Nexus lansate.

Sursa

Social Share Toolbar