Google a lansat un nou Nexus 4 cu design imbunatatit

Google  a lansat o versiune imbunatatita a propriului terminal Nexus 4, versiune ce prezinta doar modificari de ordin estetic. Noua versiune prezinta mici ridicaturi pe partea din spate a terminalului in zona inferioara, care vor avea rolul de a proteja sticla de pe spatele telefonului cand aceasta este asezat pe suprafete plane.

2013.04.01 - androidworld.ro - nexus 4

Un alt avantaj al noului design este acela ca imbunatateste performantele difuzorului. Difuzorul terminalului Nexus 4 este pozitionat pe spatele acestuia, cea ce face ca in momentul cand este asezat pe o suprafata plana sa piarda o parte din puterea sunetului.

O alta modificare este aceea ca zona din jurul camerei principala a fost putin redusa, dar fara a afecta performantele acesteia.

2013.04.01 - androidworld.ro - nexus 4 2

Se para ca Google deja a inceput sa livreze noile terminale catre clienti, insa nu exista o modalitate de a verifica ce fel de terminal vei primi daca comanzi un Nexus 4 astazi.

Pana acum nu au fost raportate si alte modificari, noua versiune avand aceleasi caracteristici ca si prima versiune de Nexus 4.

Sursa

Social Share Toolbar