Bitdefender Antivirus pentru Android este acum disponibil gratuit in Google Play

2013.04.15 - androidworld.ro - antivirus

Bitdefender, liderul pietei românesti de solutii antivirus, a lansat Antivirus Free for Android, o aplicatia ce combate amenintarile generate de volumul tot mai mare de virusi care au ca tinta terminalele cu Android.

Produsul ofera utilizatorilor de smartphone si dispozitive Android o solutie antivirus gratuita, rapida si puternica, ce foloseste tehnologia de scanare in cloud si nu consuma bateria.

 Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender  a declarat ’’am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android in ultimul an, asa ca am creat aceasta solutie pentru a contracara amenintarile create zilnic pentru acest tip de terminale. intrucât ne dorim s-o vedem utilizata la scara cât mai larga, am realizat-o usor de folosit, cu impact minim asupra bateriei si cu efect letal asupra virusilor’’.

Creatorii de malware si-au concentrat efortul pe furtul de date personale, astfel ca in ultimele sase luni a crescut semnificativ ponderea reclamelor agresive in volumul total al detectiilor, potrivit datelor Bitdefender. Cele mai comune forme de virusi de Android pot incarca factura telefonica a utilizatorului, apelând numere cu tarif premium sau pot fura parole, pot monitoriza e-mail-urile si orice alta activitate derulata pe terminal.

Dupa instalare, Bitdefender Antivirus Free for Android pastreaza telefonul in siguranta, avertizând imediat utilizatorul in cazul detectarii unei activitati suspecte. Solutia are la baza tehnologiile Bitdefender dezvoltate pe parcursul mai multor ani de experienta in prima linie a luptei impotriva virusilor.

Bitdefender Antivirus Free pentru Android reprezinta o solutie rapida si puternica ce elimina virusii, cu impact minim asupra bateriei.Antivirusul foloseste tehnologia de scanare in cloud pentru a ramâne actualizat permanent cu cele mai noi amenintari informatice pentru Android. Impactul minim permite o scanare eficienta si foarte rapida fara a solicita bateria.

Bitdefender Antivirus Free for Android poate fi descarcata din Google Play sau de pe site-ul bitdefender.ro.

Sursa

Social Share Toolbar