LG Optimus G Pro in versiunea neagra va fi disponibil in curand

LG Optimus G Pro a fost prezentat oficial in luna februarie si pe piata a fost lansat abia la inceputul acestei luni, doar pe anumite piete. Pana in aceast moment phabet-ul, unul dintre terminalele de top a celor de la LG a fost disponibil doar in versiunea de culoare alba, dar se pare ca LG pregateste lansarea si a unei versiuni de culoare neagra.

2013.04.17 - www.androidworld.ro - lg

Conform paginii oficiale de Facebook a companiei LG, versiunea de culoare a modelului Optimus G Pro va fi lansata in curand.  Aceasta versiune a terminalului arata foarte bine, iar spatele acestuia are o textura asemanatoare cu a smartphone-ului Nexus 4.

Intre timp LG a lansat un update intitulat Value Pack pentru terminalul Optimus G Pro. Acesta actualizare aduce functia Smart Video disponibila si pe Galaxy S4, dar si Dual Camera Shooting, Eye Control pentru functia de pauza si repornire a unui clip video si o imbunatatire a calitatii apelurilor  si camerei foto.

Actualizare Value Pack este deja disponibila pentru descarcare OTA (over-the-air) si are dimensiunea 86 MB.

LG Optimus G Pro vine echipat cu un display de 5,5 inch cu o rezolutie de 1980×1080 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon la 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie interna, o camera principala de 13 megapixeli cu LED flash si o camera frontala de 2,1 megapixeli, ambele capabile sa inregistreze clipuri 1080p.

Pe partea de conectivitate Optimus G Pro dispune de LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS si slot pentru carduri microSD. Acesta ruleaza Android 4.1.2 Jelly Bean.

Terminalul  LG Optimus G Pro inca nu a fost lansat in Romania.

Sursa 

Social Share Toolbar