O noua versiune ES File Explorer a fost lansata, aduce o interfata imbunatatita


2013.04.22 - www.androidworld.ro - file manager

ES File Explorer este unul dintre cele mai apreciate managere de fisiere si aplicatii disponibil gratuit in Google Play. Aplicatia inglobeaza mai multe functii precum aceea de manager de fisiere, manager de aplicatii, task killer si client de stocare in cloud( compatibil cu Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box.net Amazon S3, etc ), oferind acces la fotografiile, fisierele muzicale, clipurile video si al altor tipuri de fisiere stocate pe dispozitivul dumneavoastra Android sau din calculator.

2012.04.22 - www.androidworld.ro - file manager 2

Aplicatia ES File Explorer a fost descarcata de peste 130 de milioane de ori la nivel global, iar acum aceasta a ajuns la a treia versiune. Noua interfata ofera un acces mai facil la cele mai utile functii ale managerului de fisiere: crearea de noi fisiere si foldere si cautarea sunt mai vizibile in meniul din partea inferioara a ecranului. Aceasta aduce modificari si in privinta culorilor, design-ul bazandu-se acum pe gri, alb si albastru deschis.

Pe langa modificarile de ordin estetic, noua aplicatie ES File Explorer  aduce si functii imbunatatite, precum trasferul de fisiere prin intermediul unei conexiuni Wifi, suport multi window si implementarea gesturilor pentru navigare.

Aplicatia poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Google Play sau de la adresa ES File Explorer File Manager( click pentru accesare).

Sursa

Social Share Toolbar