Acer prezinta Liquid E2, un smartphone quad-core dual-SIM

Acer Liquid E2 a fost lansat oficial. Terminalul care este destinat exclusiv pietei europene ofera capacitati dual-SIM, impreuna cu specificatii de top, la un pret accesibil.

2013.04.24 - www.androidworld.ro - acer

Liquid E2 vine echipat cu un display qHD IPS de 4,5 inch, un procesor quad-core ARM Cortex-A7 la 1,2 GHz, un procesor grafic PowerVR SGX544MP , 1 GB memorie RAM si 4 GB memorie interna, extensibila prin intermediul slotului microSD.

Terminalul ofera o camera principala de 8 megapixeli capabila sa inregistreze clipuri video 1080p si o camera frontala de 2 megapixeli destinata apelurilor video. Pe partea de conectivitate acesta dispune de HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS cu A-GPS si radio FM.

2013.04.24 - www.androidworld.ro - acer 2

Acer Liquid E2 este dotat cu difuzare stereo si sunet DTS. Acesta va rula Android 4.2.1 Jelly Bean.

Smartphone-ul urmeaza sa ajunga pe piata la jumatatea lunii mai, initial in Belgia, Olanda, Franta, Ucraina, si ulterior in Spania, Marea Britanie, Italia, Germania si Rusia, la un pret recomandat de 229 euro(997 lei). Nu se stie inca daca terminalul va fi lansat si in Romania.

Daca va fi lansat si in tara noastra, Acer Liquid E2 ar putea atrage numerosi clienti, acesta avand un pret foarte bun pentru dotariile pe care le are, tinand cont ca aceasta se adreseaza segmentului de utilizatori care folosesc telefoane dual-SIM.

Sursa

Social Share Toolbar