Google Now este disponibil acum si pentru iPhone si iPad

Google Now reprezinta un sistem  dezvoltat de catre Google pentru a concura cu asistentul personal Siri, disponibil pentru terminalele Apple, cu scopul de a oferi utilizatorilor de dispozitive Android facilitati asemanatoare. Insa asistentul dezvoltat de Google  este mult mai performant si mai rapid decat Siri.

2013.05.01 - www.androidworld.ro - google now

Asistentul personal Google Now a fost disponibil initial exclusiv pe terminalele care ruleaza Android, dar acum prin actualizarea aplicatiei Google Search, aceasta este disponibil si pentru dispozitivele Apple care ruleaza iOS.

Cu ajutorul aplicatiei Google Now puteti afla informatii referitoare la vreme, trafic, sport, stiri sau orice alte informatii disponibile online, doar folosind comenzi vocale. Google Now se descurca foarte bine si cu cautarile vocale in limba romana, aplicatia furnizand rezultate mult mai exacte si mai rapid decat asistentul vocal Siri, oferit de catre Apple.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul de aplicatii App Store si poate fis instalata atat pe iPhone, cat si pe tabletele iPad si iPad mini.

Sursa 

Social Share Toolbar