Google va lansa o versiune de culoare alba a terminalului Nexus 4

Odata cu apropierea datei de 15 mai, data cand va debuta conferinta Google I/O 2013, incep sa apara din ce in ce mai multe informatii privind lansarea de catre Google a unei noi versiuni a terminalului propriu, Nexus 4.

sc002

Utilizatorul retelei de socializare Google+,  Ervin Sue a publicat cateva fotografi cu un terminal Nexus 4, de culoare alba, despre care a declarat ca l-a cumparat de pe un site de vanzari on-line, fara a specifica care.

Prima informatie privind lansarea unei versiuni de culoare alba a smartphone-lui Nexus 4 a aparut in luna ianuarie a acestui an.

Din imagine se poate observa ca terminalul are marginile si spatele de culoare alba, pastrand acelasi model pixelat pe spate, ca si versiunea de coloare neagra.

Pana in acest moment, atat Google, cat si producatorul telefonului, compania LG, nu au confirmat informatiile privind lansarea unei noi versiuni a modelului Nexus 4. Se astepta ca in cadrul conferintei Google I/O sa fie lansat o versiune imbunatatita a smartphone-lui Nexus 4,  care sa dispuna de conectivitate LTE si o memorie interna de 32 GB. 

Sursa

Social Share Toolbar