Samsung Galaxy Star va ajunge pe piata pe 31 iulie la un pret de 70 euro

Samsung a prezenta modelul Gakaxy Star la inceputul lunii aprilie. Terminalul care este si dual-SIM, se incadreaza in categoria smartphone-urilor Android low-cost, acesta avand un pret cu adevarat mic.

Galaxy Star vine echipat cu un display QVGA de 3.0 inch, un procesor single-core la 1 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB memorie interna, o camera de 2 megapixeli si va rula Android 4.1 Jelly Bean. 

2013.05.26 - www.androidworld.ro - galaxy star

Cel mai important aspect legat de noul terminalul dual-SIM Galaxy Star S5282 este acela ca va ajunge pe rafturile magazinelor incepand cu 31 iulie, initial in India, la un pret de doar 70  de euro (305 lei).

Pretul modelului Galaxy Star este cu adevarat mic si probabil acesta va deveni cel mai ieftin smartphone de pe piata, produs de catre un producator important de telefoane.

Galaxy Star va avea si o versiune cu un singur SIM, modelul S5280, dar inca nu exista informatii referitoare la lansarea acestuia.

Samsung nu a anuntat data cand terminalului Galaxy Star va fi lansat si in alte tari. Daca acesta va fi lansat si la noi in tara, probabil va atrage un numar mare de cumparatori, tinand cont ca acesta este un smartphone Samsung la un pret foarte mic.

Sursa

Social Share Toolbar