HTC One Nexus va fi lansat pe 26 iunie

In cadrul conferintei Android D11 a fost anunta faptul ca smartphone-ul HTC One Nexus va fi lansat pe piata pe data de 26 iunie si va  avea un pret de comercializare de 599 dolari (1695 lei). Acesta va avea aceleasi specificatii si design ca si terminalul HTC One, dar va rula versiunea stock Android 4.2.2 Jelly Bean, oferind aceeasi experinta de utilizare ca si in cazul modelui LG Nexus 4.

2013.06.01 - www.androidworld.ro -htc-one-nexus

HTC One Nexus va fi disponibil pentru achizitionare incepand cu data de 26 iunie prin intermediul magazinului Google Play, dar din pacate acest lucru va fi valabil doar in Stale Unite. Telefonul va fi mai ieftin cu 50 de dolari decat versiunea Google Edition a terminalului Samsung Galaxy S4, care de asemenea va disponibila cu data de 26 iunie.

Smartphone-ul HTC One Nexus va venii echipat cu un display Super LCD 3 de 4,7 inch cu o rezolutie FullHD si o densitate a pixelilor de 469 ppi, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon la 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie interna, o camera principala de 4 MP capabila sa inregistreze clipuri video FullHD si camera frontala de 2,1 MP. Acesta va avea  o baterie de 2300 mAh.

Pe partea de conectivitate va dispune de LTE 4G, Wi-Fi a/ac/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, NFC, port infrarosu, radio FM cu RDS si GPS.

Telefonul va avea primii actualizarile Android direct de la Google  si initial va fi disponibil doar in versiunea de culoare argintie.

Sursa

Social Share Toolbar